Az ER(D)Ő velünk van! – Fotópályázat 2024

 

📷Az Eleven Gyál közössége, Gyál utolsó belterületi erdőjét, annak minden szépségét és zeg-zugát szeretné a lakosság részére egy fotókiállítás keretében megmutatni és ehhez hirdetünk egy fotópályázatot.

🌳Az erdő minden évszakban szép és minden évszakban más arcát mutatja meg az odalátogatóknak. Ha Te is jársz a kiserdőben, ragadj fényképezőgépet vagy telefont, készíts képet és küld el nekünk!
A korábban készített képeket is várjuk, legyen az téli, tavaszi vagy őszi.

👣De kik is járhatják az Erdősor utca mögötti zöld oázist? Kutyasétáltatók, kisgyerekesek, idősebb lakosok séta útvonala, az erdőn átfutók, a tölgyfa-magonc gondozók vagy a környékén lakók?

📷Reméljük, magadra ismersz és kedved támad fotózni.

🌳Az amatőr fotópályázatot az önkormányzati védelmétől részben megfosztott Kiserdő értékeinek és szépségeinek láthatóságáért találtuk ki, mert azt szeretnénk hogy az idősek otthona beruházás más helyszínen valósuljon meg, Gyál utolsó, belterületi erdője egyben maradjon és az önkormányzat, a kiserdő értékeinek megfelelő erdészeti megújítását valósítsa meg, mindannyiunk örömére.

👇A pályázat részletei:

📌Pályázni életkortól, lakóhelytől és foglalkozástól függetlenül lehet, pályázati díj nélkül és korábban készült képpel is.

📌Feltétel mindössze, hogy valóban a Kiserdőben készült képek kerüljenek beküldésre.

📌Engedélyezett a kép 25%-nál kisebb megvágása, a teljes képet érintő színkorrekció, a színes felvétel fekete-fehérré alakítása.

📌Nevezni bármilyen fényképezőgép típussal, telefonnal, digitálisan készített felvétellel lehet.

📌 A pályázó a fotók beküldésével hozzájárul, hogy azokat a szervezők térítésmentesen felhasználhassák a szerző nevének feltüntetésével (katalógus, TV, sajtó, plakát, meghívó, on-line és hagyományos kiállítás).

📌A pályázónak teljes szerzői jogokkal kell rendelkeznie a beadott fotók felett, az Eleven Közösségekért Egyesület nem vállal felelősséget az ezek hiányából eredő jogvitákban.

📌A pályázó által beküldött fotók nem sérthetnek személyiségi jogokat, illetve nem jeleníthetnek meg jogsértő tartalmakat.

👇A pályázat menete:

📌Az [email protected] e-mail címre július 01-től július 19-e éjfélig várjuk a Kiserdőben készült fotókat elektronikusan beküldve,.

📌Az egyes képek sorszámát, a szerzőjének nevét, a fotó címét meg kell adni a fájl névben a következő módon: sorszám_vezetéknévkeresztnév_fotó címe (Például: 01_Gipsz Jakab_Téli Kiserdő)

📌A fotókon semmiféle felirat, vízjel, embléma nem szerepelhet.

📌A beküldött képek július 20-án, az Eleven Gyál fb.oldalán, egy albumba kerülnek feltöltésre. Szavazni a képekre július 20- július 31 között lehet.

📌Az első 20 legtöbb szavazatot (like-ot) kapott fotó kiválasztásra kerül, és kiállításon fog részt venni.

📌A legtöbb szavazatot (like-ot) kapott első helyezett, Fődíjként az Agroverzum családi ajándékjegyét nyeri (2 felnőtt+1 gyerek) Martonvásárra, a második és harmadik helyezett Kiserdővédő pólót kap ajándékba.

👇A pályázat benyújtása:

📌Egy pályázó maximum 5 fotót küldhet be az [email protected] e-mail cimre.

📌A levélben kérjük a pályázó nevét, az irányítószámát, illetve a pályázat ideje alatti kapcsolattartáshoz a telefonszámát illetve e-mail címét.

📌A kép formátuma jpg.
A pályázott fotók feltöltésére javasolt képméret: 1-2 MB. A rövidebb oldal ne legyen 1500 pixelnél több.

📌A nyertesek vállalják, hogy a kiállítási anyag elkészítéséhez a képeket eredeti méretben és nagyobb felbontásban is a rendelkezésre bocsátják.

👇Kiállítás részletei:

📌A nyertes fotók augusztus hónapban nyomtatásra kerülnek, és szeptember 11-én, szerdán 18 h-kor, egy kiállítás megnyitót követően szeptember 12-e, csütörtök 20 h-ig megtekinthető lesz az Arany János Közösségi Ház kiállító termében.

📌Ezt követően vándorkiállításra indulnak a képek a gyáli utcákban Illetve egy külön meglepetéssel is készülünk az Eleven Gyál kiserdővédő munkacsoportja által kiválasztott képpel.

👉A Pályázás során beküldött személyes, kapcsolattartásra irányuló adatokat az Eleven Közösségekért Egyesület zártan kezeli azokat harmadik félnek nem adják át és kizárólag a fotópályázat céljából használja fel.

#elevenerdő #elevenfotópályázat2024 #azerdővelünkvan