Közvéleménykutatás 2024 – Idősek otthona tervezett beruházás a Kiserdőben

⚠️Reprezentatív közvéleménykutatást végeztünk!
👂Sokszor hallhattuk Polgármester úrtól, hogy beszélget az emberekkel és tudja mit akarnak, de semmiféle hivatalos felmérés nem történt a kiserdőbe tervezett idősek otthona beruházásról. 🌳
✅Így mi megtettük az önkormányzat helyett és célzottan kérdeztünk a véletlenszerű kopogtatások alkalmával 2023 november-2024 június között.
📌A cél 400 kitöltött kérdőív volt, amit nem mi találtunk ki, hanem a piaci közvéleménykutató a teljes gyáli választópolgárok számához viszonyítottan állapított meg az időszak kezdetén. Végül 451 kérdőívvel zártunk.
🌳A kopogtatásaink alkalmával is éreztük, amit aztán a végeredmény is alátámasztott, hogy általában a gyáliak támogatják az idősek otthona beruházást DE nem a kiserdőbe illetve hogy azt tartanák helyesnek, ha ez a beruházás úgy valósulna meg, hogy emiatt nem csökkenne az erdős zöldterület.
📌A kérdőíves felmérés módszertanát és kiérékelését elküldtük a Polgármester úrnak és a Képviselő-testületnek ismételten arra kérve őket, keressenek új helyszínt Gyálon az Idősek otthona tervezett beruházásnak. Készítettünk egy néhány perces videót ahol összegeztük a felmérés eredményét:

⚠️Még nem késő a változtatásra!
👉A teljes kérdőív, amivel jártuk az utcákat és a kiértékelés, amit elküldtünk az önkormányzatnak itt megtekinthető:👇